Schagen

Een geluks-campagne voor gemeente Schagen

In 2016 heeft de gemeente samen met EHERO onderzoek gedaan naar het geluk van haar inwoners en de medewerkers van de gemeente. Dit was het begin van de zoektocht naar hoe de gemeente kan bijdragen aan het geluk van haar inwoners. De inwoners van de gemeente Schagen zijn heel gelukkige inwoners blijkt uit onderzoek.

ONESEVENTWO heeft de gelukscampagne ontwikkeld voor de Gemeente Schagen. Een belangrijke doelstelling van deze campagne was het betrekken van alle medewerkers van de gemeente Schagen. Zowel de medewerkers als de burgers kunnen zelf actief input aanleveren voor de gelukscampage.

Voordat wij startten met de ontwikkeling van het concept en de slogan, zijn er 3 dagdelen georganiseerd waarbij alle medewerkers van gemeente Schagen aanwezig waren om samen de campagne vorm te gaan geven. Wij zijn alle drie de dagen aanwezig geweest, enerzijds om inspiratie op te doen, maar vooral om alle medewerkers te betrekken bij het doel van de campagne en samen te zoeken naar input voor de campagne. Als zij weten wat ze voor idee├źn kunnen aanleveren, kunnen wij ons werk daarna goed doen. De dagen waren erg leuk en de campagne is een enorm succes.

Vanuit verschillende medewerkers komt er nieuwe input voor de campagne dit bevestigd de betrokkenheid van de medewerkers.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze case of ben je benieuwd naar wat Oneseventwo voor jou kan betekenen mbt een nieuw huisstijl?

Neem dan contact op met Kim den Ouden